ЗНО-2020

Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО)  це стандартизоване тестування, проходження якого є обов’язковим для всіх випускників українських шкіл, які бажають вступати до вищих навчальних закладів України.

Інформація про організацію та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року розміщена на сайті Українського центру оцінювання якості освіти , а також на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

До уваги випускників, які у 2019-2020 н.р. здобувають повну загальну середню освіту, та складатимуть ДПА!

Оновлену інформацію про реєстрацію на зовнішнє незалежне оцінювання – 2019, пакет реєстраційних документів; пункти реєстрації; особливі (спеціальні) умови, причини відмови у реєстрації можна знайти тут: прес_реліз_вересень_2019 розсилка

Корисна інформація для учасника ЗНО-2020  Оновленний прес-реліз

Інформація щодо реєстрації 2019 (2) (3)

Оновлену інформацію про реєстрацію на зовнішнє незалежне оцінювання – 2019, пакет реєстраційних документів; пункти реєстрації; особливі (спеціальні) умови, причини відмови у реєстрації можна знайти тут: 

Інформацію про реєстрацію на зовнішнє незалежне оцінювання – 2019, пакет реєстраційних документів; пункти реєстрації; особливі (спеціальні) умови, причини відмови у реєстрації можна знайти тут: 

Інформацію для громадськості та учнів закладів освіти, які у 2019 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти та складають державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання можна знайти тут: 

Реєстрація на ЗНО відбудеться з 03.02.2019 р. до 24.03.2020 р. на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Подання реєстраційних документів особами, які бажають пройти зовнішнє оцінювання, а також унесення змін до реєстраційних даних (перереєстрація) здійснюються відповідно до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 10.01.2017 № 25 «Деякі питання нормативного забезпечення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти»,зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27 січня 2017 р. за № 118/29986.

ПРОБНЕ ЗНО

Пробне ЗНО проходить з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

ПРО ОСОБЛИВОСТІ РЕЄСТРАЦІЇ НА ПРОБНЕ ЗНО У 2020 РОЦІ читайте тут:

Пробне ЗНО, інформація

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ

07 грудня 2018 року – розміщення інформації на веб-сайті ХРЦОЯО про особливості реєстрації осіб, які виявили бажання брати участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

11 грудня 2018 року – оголошення вартості послуги із проведення пробного ЗНО (вартості одного тестування для одного учасника).

З 08 до 31 січня 2019 року – реєстрація осіб, які виявили бажання брати участь у пробному ЗНО, на сайті ХРЦОЯО.

25 лютого 2019 – розміщення інформації про час і місце проходження пробного ЗНО на інформаційних сторінках учасників на пробного ЗНО на сайті ХРЦОЯО.

16 березня 2019 року – пробне ЗНО з української мови і літератури.

23 березня 2019 року – пробне ЗНО з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Внесення відповідей до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання»:

з 16 березня 2019 – з української мови і літератури.

з 23 березня 2019 – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов.

22 березня 2019 – оголошення результатів пробного ЗНО з української мови і літератури.

29 березня 2019 – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов.

Інформація з сайта: https://zno-kharkiv.org.ua